top of page

OM ROHMAN WALL

Säffle kanal

Vår filosofi är vår livsstil...

Vårt arbete som fastighetsägare är inte bara är att förmedla bostäder - det är för oss en livsstil och vår filosofi är självklar; vi tror på personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. Det ska kännas rätt i både kropp och själ när man funnit sitt drömhem. För oss är alla lika viktiga, oavsett om Du är spekulant eller ingetdera i dagsläget.

 

Vi ser alla lägenheter som personliga hem där visioner och drömmar föds och utvecklas, och tar konsekvent avstånd från uttrycket ”objekt” som ofta används i branschen. När andra fastighetsägare pratar om hur många ”objekt de som finns”, talar vi hellre om vad vi har gjort för varje hyresgäst. Istället för att vara lagom bra på många områden, har vi valt att specialisera oss och bli riktigt vassa på ett fåtal utvalda stadsdelar.

 Vår målsättning är också att fungera som en motvikt till dagens uppskruvade tempo. Vi vill kunna lägga ner lika mycket tid och engagemang på alla kunder/hyresgäster.  Ända sedan starten har vi haft mycket att göra, så det är bra om du är ute i god tid om du funderar på att anlita oss som hyrsvärd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rohman Wall Fastigheter AB

Peter Wall 070 - 738 12 10

Sandra Rohman Wall 070 - 369 11 16

fastighetsägare
bottom of page